ESPAGUETIS A LA CARBONARA

Ingredients
Oli d’Oliva – Espaguetis-Rovell d’ou – Pebre negre – Formatge Parmesà – Formatge Pecorino – Formatge Grana Padano – Sal – Cansalada fumada
Preparació
Coure els espaguetis en abundant aigua salada.
Ratllar els formatges i tallar la cansalada a trossets.
En una paella amb poc oli, fregir la cansalada, fins que canviï el color lleugerament.
En una font batre els rovells dels ous (un per comensal), el formatge, el pebre i compte amb la sal, el formatge sol portar.
És millor començar posant en petites quantitats, fins que els rovells i els formatges fan una crema i deixa de saber a ou.
Colar la pasta un cop estigui bullida.
Incorporar a la crema la pasta en petites porcions i remoure ràpidament i seguir afegint.
No deu coure l’ou.
S’afegeix li cansalada desgreixada al conjunt i es serveix al moment i calent.
Finalment es molt pebre negre per sobre