GINTONIC

Ingredients

– Ginebra prèviament refredada al congelador (de 3 a 5 cl.)
– 1 Ampolleta de Tònica (20 cl.) Guardada a la nevera (imprescindible per a la futura permanència de la bombolla).
– 4 Gels massissos i molt freds.
– 1 Llimona.
– 1 Copa de vidre fi (convenientment que no sigui massa ample ni massa oberta a la boca).

Preparació

1. La part pràctica comença amb l’addició a la copa de cinc glaçons de gel
2. El següent pas és refredar la copa
3. Després, es pela la pela de la llimona i s’introdueix a la copa.
4. Haurem prosseguir afegint aproximadament de 3 cl. a 5 cl. de Gin (la quantitat dependrà del grau alcohòlic de la Ginebra i del moment de consum). Pels que no teniu experiència 1 xupito o 2 xupitos més o menys ..
5. Després, servim la tònica-molt freda-lliscant molt lentament sobre el gel per no perdre bombolla, és a dir, cal inclinar una mica la copa en servir l’ampolleta. Per als sofisticats es pot utilitzar una cullera llarga d’espiral deixant caure la tònica sobre ella.

Observacions

Si la ginebra que utilitzeu s’ha destil · lat amb algun ingredient especial, podeu substituir la llimona per aquests.