PASTÍS DE FORMATGE DE LA TATA JUANI

Ingredients

Per a la base

1 i ½ de galetes tipus “María”
95 gr.  de mantega desfeta
125 gr. de sucre.

Per al pastís

2 tarrines de 350 gr. de formatge tipus “Filadelfia”
3 ous sencers i un rovell
100 gr de sucre
Ratlladura de llimona i el suc de mitja llimona

Preparació

Per a la base del pastís triturarem tots els ingredients, i folrarem el motlle del pastís amb la massa resultant que te l’aspecte de sorra mullada. Un cop estesa la massa la courem al forn durant 15 min. a 160graus i la deixarem refredar.

Continuarem triturant i barrejant els ingredients de la base del pastís i després afegirem la barreja per sobre de la base de galeta que hem cuit anteriorment. Un cop assentada introduirem al forn i la courem durant 40 min. a 180 graus.

Per a la decoració podeu fer una melmelada amb gerds deshidratats i 200 gr. de sucre morè. Un cop cuita la podeu estendre per sobre del pastís.

Que aprofiti!!!