Ingredients
Per a la base
1 i ½ de galetes tipus “María”
95 gr. de mantega desfeta
125 gr. de sucre.
Per al pastís
2 tarrines de 350 gr. de formatge tipus “Filadelfia”
3 ous sencers i un rovell
100 gr de sucre
Ratlladura de llimona i el suc de mitja llimona
Preparació
Per a la base del pastís triturarem tots els ingredients, i folrarem el motlle del pastís amb la massa resultant que te l’aspecte de sorra mullada. Un cop estesa la massa la courem al forn durant 15 min. a 160graus i la deixarem refredar.
Continuarem triturant i barrejant els ingredients de la base del pastís i després afegirem la barreja per sobre de la base de galeta que hem cuit anteriorment. Un cop assentada introduirem al forn i la courem durant 40 min. a 180 graus.
Per a la decoració podeu fer una melmelada amb gerds deshidratats i 200 gr. de sucre morè. Un cop cuita la podeu estendre per sobre del pastís.
Que aprofiti!!!