MOJITO

Ingredients

12-20 Fulles de menta
1 llima
1 llima més per decorar (opcional)
2 cullaradetes de sucre
50 ml de rom blanc (aprox. 2 gots de xupito)
Soda (substituïble per 7up o Sprite)
Gel picat

Preparació

En un morter tirem les fulles de menta i reservem Una branqueta que tingui fulles maques a la part de dalt per decorar més tard.

Afegim al morter les dues cullerades de sucre (si aneu a utilitzar 7up o Sprite, només 1 cullerada de sucre perquè no quedi massa dolç).

Partim la llima per la meitat i amb la mà l’espremem sobre el morter fins que deixi anar tot el suc.

Amb la ma de morter, barrejem els tres ingredients i barrejem.

Seguidament tirem la barreja del morter al got i incorporem el gel picat fins a la meitat del got.

Afegim el rom i barrejem.

Reomplim de gel picat fins a la bora del got i omplim l’espai amb soda.

Decorem amb una branqueta de menta, un grill de llima i una canya.