SALSITXES AMB ABRIC O SALSITXES PUNT “G”

Ingredients

Salsitxes de Frankfurt de tamany mitjà
Sal
Pebre
Mantega en pomada
1 Ou
Ketxup
Mostassa antiga
1 paquet de Crestes o “Empanadillas”

Preparació

Obrim el paquet de crestes i les estenem sobre paper de forn en una safata.

Pintem cada cresta amb una mica de mantega, i el resultat de barrejar en un bol el ketxup, la mostassa antiga, la sal i el pebre. No cal que us digui que aquesta barreja sigui al vostre gust.

Seguidament emboliquem una salsitxa de Frankfurt a cada cresta. Comencem posant la salsitxa en una vora i l’anem embolicant com si fos una neula.

Tanquem l’abric mullant una mica la vora final de la massa amb aigua. Com si fos cola d’enganxar. Finalment pintem amb ou batut. Fem el mateix amb totes les salsitxes.

Les posem al forn fins que es daurin (en el nostre forn uns 15 minuts).

Podem servir-les calentes o fredes, estan bones igual.

Espero que us agradin!

Aquesta recepta se la dediquem a la “G” que ha marxat a la ciutat del fred i de les salsitxes per uns mesos. Tens un aperitiu molt bo que és una demostració de com les gastem els de casa nostra.