CAÇADORA

Ingredients

100 grams de xampinyons
1 ceba
1 all
3dl. de caldo de pollastre
½ vas de vi negre
3 cullerades de salsa de tomàquet
1 cullerada rasa de farina unes branquetes de julivert i estragó
oli o mantega
sal
pebre

Preparació

Fregirem en oli o mantega els xampinyons tallats fins i salpebrats lleugerament i els reservem.

En la mateixa greix hi fregirem la ceba tallada a dauets i el gra d’all trinxat i quan estigui quasi fet hi afegirem la farina.

Després, afegirem el tomàquet i el vi, deixant que es redueixi.

En aquest punt hi sumarem el caldo, les herbes tallades molt fines i els xampinyons, deixant-ho bullir fins que quedi al punt, uns 5 ó 7 minuts.

Incorporem els xampinyos que teniem reservats i si convé rectificarem de sal.

Servirem la salsa calenta amb carn de be, pollastre o gall d’indi.