BROWNIE

Ingredients

100 gr. de cacau en pols
250 gr. de mantega
400 gr. de sucre glas
160 gr. de farina
1/2 culleradeta de llevat
5 ous
sucre glas a gust

Preparació

Per començar amb aquesta recepta tan saborosa hem, col · locar la mantega en un vol i fondre.

Barrejar la mantega fosa amb el cacau en pols i reservar.

D’altra banda, col·locar en un recipient el sucre juntament amb els ous i batre fins a aconseguir una preparació escumosa.

Ara hem d’incorporar les dues preparacions de manera progressiva i amb moviments lents.

Finalment, afegir a la preparació el llevat i la farina lentament i de mica en mica.

En un motlle previament pincellat amb mantega col·locar la preparació i portar al forn a 120 graus durant uns 45 minuts aproximadament.

Retirar del forn i deixar refredar.

Tallar el Brownie Fàcil, escampar-hi sucre glas i servir.

A gaudir d’aquest Brownie super bo i tan senzill de preparar, que gaudiu molt!!!