ESCALIVADA

Ingredients

Pebrots vermells
Albergínies
Oli d’oliva
Sal Maldon o sal gruixuda

Preparació

Netejarem be sota l’aixeta els pebrots i les albergínies i les eixugarem.

Fregarem pebrots i alberginies amb unes gotes d’oli d’oliva.

Agafarem la safata gran del forn i posarem les verdures ben repartides, si es toquen una amb l’altra no passa res.

El forn ha d’estar a una temperatura forta i en la posició de dalt i baix a 250ºC uns 50 minuts. A meitat del temps de cocció tombarem pebrots i alberginies per que es facin per l’altre costat.En aquesta recepta els temps poden variar depenent del tamany que siguin les verdures, així que ull al forn i a vigilar de tant en tant.

Quan siguin cuites les traurem fora del forn i deixarem que es refredin per poder-les pelar.

Pelem el pebrots i les esberginies, retirem les llavors i en fem tires del tamany i mida que més ens agrtadi o que ens vagi millor per servir.

Ara ja només ens queda amanir-ho amb un bon raig d’oli d’oliva i sal maldon o gruixuda al nostre gust.

A nosaltres personalment ens agrada servir-la freda, però per a gustos colors.

Bon Profit!!!