GUACAMOLE

Ingredients

2 alvocats
40 gr de ceba tendre
80 gr de tomàquet
Unes gotetes de salsa Tabasco
Mitja llimona o llima
Fulls de coriandre
Sal

Preparació

El primer que farem per preparar el guacamole és picar la ceba tendre i el tomàquet molt fi.

Després fem el mateix amb les fulles de coriandre, les piquem molt finetes fins a tenir aproximadament mitja cullerada petita.

A continuació passem als alvocats. Els pelem i extraiem la polpa amb la que farem una espècie de puré.La podem tallar a ganivet o anar-la xafant amb una forquilla.

En un vol, posem l’alvocat i la resta d’ingredient que hem preparat i afegim el suc de la llimona, sal i les gotetes de salsa Tabasco.

Si al provar veieu que li falta una mica més de condiment, li afegeixes una mica més de sal o coriandre.

I llest per menjar!

Podeu substituir la salsa Tabasco per xiles molt picadets, nosaltres ho fem de vegades quan tenim posibilitats de trobar aquest producte, nosaltres et recomenem un xili serrano o un jalapeño en conserva.