Ingredients
6 cullerades de llet
6 cullerades d’oli d’oliva
10 cullerades de sucre
10 cullerades de farina (Podeu utilitzar de blat, maizena o d’arrós)
4 ous
1 sobret de llevat en pols
Preparació
Preescalfem el forn a 200 º C.
En un bol batrem els ous i el sucre i després afegirem el sobre de llevat.
Seguim batent i afegim la llet i l’oli.
Per finalitzar incorporem la farina i seguim remenant.
Quan tinguem una massa homogènia i fina, bolquem sobre un motlle que previament haurem untat d’oli perquè després resulti fàcil desemmotllar el pa de pessic.
Posem al forn durant 30-35 minuts a 200 º C, o fins que veiem que la punta d’un ganivet surt neta al punxar al centre del pa de pessic.
Si veieu que es torra la capa de dalt cobriu-la amb un tros de paper d’alumini.
Desmotllem i deixem refredar.
Que vagi de gust!!!