PASTÍS FRED DE SALMÓ I LLAGOSTINS

Ingredients

Salmó fumat
Llagostins cuits
Salsa rosa
Ous
Surimi
Enciam Iceberg
Pa de motlle

Preparació

En aquesta recepte no posem les mesures dels ingredients perquè dependran del motlle que facis servir i perquè, a més, les pots variar posant més quantitat del que més t’agradi. El límit el marca el teu motlle. Nosaltres utilitzem un motlle de plum-cake.

Agafa el motlle en el que vas a fer el pastís i el folres amb paper film, de tal manera que sobresurti per fora, ja que després ho farem servir per treure el pastís del motlle. Seguidament, col · loca uns llagostins en enter en el fons, quan desemmotllem aquests quedarant al damunt en forma de decoració.

Seguidament folra el fons i les parets amb els talls de salmó, deixant també que sobresurti per fora, i col · loca el pa de motlle, untat per les dues cares, a sobre del salmó.

Ara procedirem a fer dues mescles en dos bols de les que anirem fent capes alternes separant amb llesques de pa de motlle untat amb salsa rosa. és convenient anar estrenyent les capes i premsant perquè després quedi consistent.

La primera barreja la farem amb ou dur ratllat i surimi picat.

La segona barreja la farem amb langgostinos cuits trocedaos i enciam iceberg picada en petit.

Acabarem el pastís amb una capa de pa de motlle untat només per la cara que va tocant l’última barreja i posant l’salmo sobrant que penjava pels costats del motlle cobrint el pa.

Tanquem el film i col · loquem a la nevera. Si ho creieu necessari podeu col · locar un pes a sobre del film perquè es compacti millor.

Passades unes hores o l’endemà, traieu el film i desemmotllar.

I a gaudir, bon profit.