OUS FARCITS ARREBOSSATS

Ingredients

6 ous frescos, preferiblement que no siguin dels bruns.
300  grams de pernil dolç
200 grams de beixamel, o comprada o feta casolana.
250 grams de farina
Una mica d’ou per al arrebossat
200 grams de pa ratllat

Preparació

En primer lloc anem bullirem els sis ous que hem esmentat anteriorment, agafem una olla l’omplim d’aigua fins a la meitat perquè quedin ben coberts els ous i els deixem bullir uns deu o quinze minuts. Un cop estem cuits anem a procedir a desprendre’ls de les seves closques amb molta cura per no espatllar-los; acte seguit partim les clares i traiem els rovells, reservant-los a part.

D’altra banda anem a preparar el farcit. Agafem la paleta cuita i l’anem a tallar o ratllar a trossets molt petits, igual que farem amb els rovells. La beixamel que esmentem en els ingredients la farem servir en aquesta ocasió, barrejant-la amb el rovell i el pernil dolç ratllat fins a crear una pasta homogènia. Amb aquesta pasta anem a omplir el buit dels ous.

Un cop realitzat tot això anem a procedir a arrebossar. Per a això agafarem un ou, el batem i ho deixem en un plat, en un altre posarem pa ratllat i anirem passant per dos plats cadascun dels ous dipositant en un tercer plat. Primer ho passem per l’ou batut i després pel pa ratllat. Un cop fet això, els anem a fregir a la fregidora, i ja al gust del consumidor que els vulguin més torradets o no