BRANDADA DE BACALLÀ

Ingredients

Bacallà esqueixat desalat

Un raig d’oli d’oliva extra verge

Oli de girasol

Grans d’all (Al gust…)

Llet sencera o crema de llet

Preparació

Pelem els alls i els laminem ben fins.

Agafem un cassó amb el raig de l’oli extra verge i el posem al foc amb els alls sense que arribin a agafar color, el foc no ha de ser molt alt, només volem que es perfumi l’oli.

Hi afegim el bacallà i fem que s’empapi de l’oli per tot arreu perquè es cogui una mica.
Quan veiem que deixa anar aigua traiem el cassó del foc i el posem al vas de la batedora junt amb els alls i tot.

Batem a velocitat mitja fisn que es faci una pasta llavors hi anem afegint mica en mica un fil de l’oli de girasol sense deixar de batre com si fessim un all i oli. Mentre ho anem lligant amb l’oli i hem d’anar afegint petits raigs de llet.

Quan la brandada estigui lligada i ferma ja estarà.

A disfrutar…