HUMMUS

Ingredients

2 gots de cigrons cuits de pot (uns 400 grams)
2 cullerades de salsa tahini
1 gra d’all
1/3 d’una cullerada petita de sal
1/2 cullerada de comí mòlt
el suc de mitja llimona
una mica de pebre vermell dolç
julivert
un rajolí d’oli d’oliva
1/2 got d’aigua

Preparació

Esbandir bé els cigrons sota el raig d’aigua de l’aixeta. Escórrer i possar en el vas de la batedora.

Afegeix als cigrons el gra d’all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i la salsa tahini. Bat bé i ves afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos. No us passeu amb l’aigua, ha de quedar amb una textura similar a un guacamole.

Ara passa el hummus a un bol i amb una cullera pressiona el centre mentre fas cercles amb ella. El que intentem és crear una mica de forat al centre de l’hummus perquè quedi més bonic.

Després decorar amb una mica de julivert picat i pebre vermell al gust. Reparteix alguns cigrons sense triturar per decorar.

Remata l’hummus amb un rajolí d’oli d’oliva i llest.