SALSA DE MOSTASSA

Ingredients

1 cullerada mostassa, preferiblement antiga, o la que més us agradi.
1 ceba
1/2 vas vi blanc
1/2 got aigua
1 cullerada farina
1 rovell ou
150 g mantega
Pebre
Sal

Preparació

Per preparar aquesta recepta de salsa de mostassa, primer tira la mantega en una paella i després ra hi la ceba picada fina o triturada.

Quan la ceba s’hagi transparentat, afegeix la farina a la paella. Has regirar constantment per evitar que es formin grumolls en la preparació.

A continuació simplement deixa sofregir la barreja uns breus instants.

Afegeix ara el vi i l’aigua, sempre remenant.

Bull la preparació uns minuts i, ja fora del foc, afegeix la mostassa.

Afegeix també un tros de mantega i, a poc a poc, quan baixi la temperatura el rovell d’ou.

Finalment, posa una mica de sal i pebre a gust per condimentar i fer que els sabors realcin.

Aquesta salsa de mostassa serveix per servir amb tot és tan rica que la podràs servir sempre.

Si tens una recepta que necessita una mica més de gust i que vols que sigui més saborosa, no dubtis a usar aquesta recepta per donar-li tot el que necessita.

Esperem que us agradi.