MANDONGUILLES DIFERENTS

Ingredients

300 g de carn de porc picada
300 g de carn de vedella picada
2 llesques de pa de motlle sense vores
1 Albergínia
2 Patates mitjanes
1 grapat de formatge parmesà ratllat
1 Ous
1 Ceba
1 raig de vi blanc
llet
Ratlladura d’1 llimona
1 gra d’all
pebre
nou moscada
sal
brou

Preparació

Per començar,  posem en un plat fons les llesques de pa en un motlle i les banyem en llet . Deixem que es xopin .

D’altra banda, pelem les patates i les posem a bullir en aigua fins que es coguin . Després les triturem amb una forquilla i reservem .

Alhora posem a escalivar l’albergínia al forn . Un cop fornejada es pela i es reserva la polpa .

En una font , barregem la carn picada amb l’albergínia i les patates . Remenem perquè quedi una pasta . En aquest moment , afegim el pa mullat , l’all molt picat, la ratlladura de llimona, el pebre , un pessic de nou moscada ratllada , la sal i el formatge parmesà .

Després, incorporem els ous i remenem bé i donem a la nostra barreja forma de mandonguilles .

Passem les mandonguilles per farina i les fregim en una paella amb abundant oli calent fins que es daurin .

Finalment, preparem la salsa de les mandonguilles. Per a això, tallem la ceba fina i la posem a sofregir en una paella amb oli . Quan la ceba estigui daurada hi afegim el vi i el brou, es lliga i es deixa reduir al gust .

Incorporem les mandonguilles a la salsa i les deixem acabar durant 20 minuts a foc molt lent .

Que vagi de gust, no son les mandonguilles de sempre però estan bonissimes i estan molt tendretes. Diferents, us sorprendran!!!