BACALLÀ AMB PÈSOLS OFEGATS

Ingredients

300 g de Pèsols

2 Morros de de bacallà dessalats

Aigua

1 Ceba tendra

2 Alls tendres

Oli d’oliva

Sal

Una mica de brou de verdures

Preparació

Posem 10 segons els pèsols en aigua bullint i passat aquest temps els posem en aigua freda amb glaçons. Els assequem.

Saltem en una paella amb una mica d’oli, la ceba tendra , els alls tendres i els pèsols. Hi posem una mica de sal.

Fem un brou amb les tavelles dels pèsols. Si els pèsols son congelats podem utilitzar brou de verdures. Afegim una mica d’aquest brou als pèsols.

Agafem els morros de bacallà dessalat, els marquem per la paella , quan l’oli està ben calent, per la banda de la pell, uns 3 minuts .

Hi afegim els pèsols ofegats perquè s’acabi de fer tot plegat. Uns 3 minuts.

I a menjar que es refreda, que vagi de gust!!!