AMANIDA DE PATATA I POMA VERDA AMB SALSA DE IOGURT I MOSTASSA

INGREDIENTS

500 g de patata cuita
2 Pomes verdes (Granny smith)
1 Ceba petita (picada)
100 g de salmó fumat
1 cullerada de cibulet picat
1 Iogurt natural
1 cullerada de mostassa de Dijon
1 Llimona
sal
pebre
200 ml d’oli d’oliva verge

PREPARACIÓ
Comencem per preparar la salsa. Per a això vam batre el iogurt i la mostassa amb el suc de mitja llimona i poc a poc vam incorporar l’oli d’oliva perquè emulsioni.

D’altra banda, tallem les patates a daus.

Pelem i tallem la poma a daus de la meitat de la mida de les patates.

Seguidament, barregem en un bol la poma i la patata, afegim la ceba, el cibulet i la salsa. Salpebrem.

Servim en porcions individuals amb una mica de salmó fumat.