AMANIDA DE PATATA I SALMÓ AMB VINAGRETA D’ALFÀBREGA

INGREDIENTS

8 patates mitjanes

1 cogombre

½ pebrot verd

4 ous

1 ceba tendra

1 tomàquet

Tàperes

Olives

100 grams de salmó fumat

 

INGREDIENTS DE LA VINAGRETA

Alfàbrega

½ grill d’all

Oli d’oliva

El suc d’una o dues llimones

 

PREPARACIÓ

 

Bulliu les patates senceres i amb pell durant 15/ 20 minuts.

Bulliu els ous durant 10 minuts

Deixeu refredar les patates i talleu-les en rodanxes

Deixeu refredar els ous i talleu-los en quarts

Renteu i talleu els altres ingredients: tomàquet, cogombre, pebrot i ceba.

Talleu el salmó a tiretes

Comenceu a muntar el plat amb una capa de patata a rodanxes, continueu amb la ceba, el tomàquet, el cogombre i el pebrot.

Afegiu les taperes i els ous.

Finalment, poseu les tiretes de salmó en forma de cercle.

Amaniu amb la vinagreta d’alfàbrega

Per preparar la vinagreta d’alfàbrega, emulsioneu tots els ingredients (oli d’oliva, suc de llimona, sal, alfàbrega i all) amb l’ajut d’una batedora elèctrica.

Aneu amb compte amb l’all quan prepareu la vinagreta, només hauria de tenir un punt d’all, si és massa fort d’all, perdrà el gust a alfàbrega que hauria de ser l’ingredient principal d’ aquesta vinagreta.

Us sorprendrà, que vagi de gust!!!