AMANIDA ALEMANYA

Ingredients

8 patates petites

4 salsitxes Frankfurt de gall dindi

1 ceba tendra

4 ous

4 cogombrets en vinagre

Sal, oli i vinagre ( es pot substituir per maionesa baixa en calories)

Anet

Preparació

Renteu les patates

Bulliu les patates en aigua amb sal durant ½ hora aproximadament.

Quan estiguin fredes, talleu-les en quadradets.

Saltegeu les salsitxes en una paella amb una mica d’oli.

Talleu-les a rodanxes.

Bulliu els ous.

Quan estiguin freds, peleu-los i talleu-los a rodanxes.

Talleu la ceba i els cogombrets a trossets petits.

En un bol col·loqueu els daus de patata, les rodanxes de salsitxes, la ceba, els cogombrets i els ous durs.

Afegiu la sal, l’oli i el vinagre o bé la maionesa i remeneu amb compte perquè no es desfacin les patates.

Afegiu una mica d’anet per sobre.