Ingredients
8 patates petites
4 salsitxes Frankfurt de gall dindi
1 ceba tendra
4 ous
4 cogombrets en vinagre
Sal, oli i vinagre ( es pot substituir per maionesa baixa en calories)
Anet
Preparació
Renteu les patates
Bulliu les patates en aigua amb sal durant ½ hora aproximadament.
Quan estiguin fredes, talleu-les en quadradets.
Saltegeu les salsitxes en una paella amb una mica d’oli.
Talleu-les a rodanxes.
Bulliu els ous.
Quan estiguin freds, peleu-los i talleu-los a rodanxes.
Talleu la ceba i els cogombrets a trossets petits.
En un bol col·loqueu els daus de patata, les rodanxes de salsitxes, la ceba, els cogombrets i els ous durs.
Afegiu la sal, l’oli i el vinagre o bé la maionesa i remeneu amb compte perquè no es desfacin les patates.
Afegiu una mica d’anet per sobre.