PATATES ENMASCARADES BALEARS

Ingredients

2 patates mitjanes bullides

100 gr. de sobrassada Mallorca

20 gr. de mantega

2 ous

Per la salsa

100 gr. de formatge de Maó ratllat

200 ml de crema de llet

Nou moscada

1 polsim de pebre negre

Preparació

En primer lloc posem a bullir les patates i un cop bullides les posem en un bol.

Les xafem amb una forquilla I li afegim la mantega I després la sobrassada. Ho barregem tot molt ben barrejat.

Embetumem dos motlles rodons amb una mica d’oli I els posem en una safata per anar al forn.

Omplim els motlles amb la pasta de patata I sobrassada.

Mentrestant hem posat un cassó al foc molt lent la crema de llet  i el formatge de Maó fins que s’ha fos tot el formatge. Corregim de sal i posem una mica de pebre acabada de moldre. I reservem la salsa.

Trenquem els ous i els posem sobre dels motlles plens de patata I sobrassada amb un bri de sal gruixuda o en escames.

Enfornem durant 10 minuts o fins que qualli l’ou.

Finalment emplatem amb una mica de la salsa de formatge que havíem fet.