AIGUA DE VALÈNCIA

Ingredients

. Suc de taronja

. Sucre

. Cava

. Una mica de ginebra

. Vodka

Preparació

El primer que necessitem per fer aigua de València és fer un bon suc de taronja de forma natural. Necessitem unes bones taronges madures amb força suc. És important que les taronges tinguin un bon sabor, si les taronges són agres el sabor final de la nostra beguda no serà el millor.

El següent pas serà anar agregant la resta dels licors al suc de taronja natural que acabem d’esprémer. El primer que farem serà afegir el cava. Hem de posar la mateixa quantitat de xampany que de suc de taronja.

Després tirarem la ginebra i el vodka, les quantitats d’aquests dos ingredients serà la meitat que de suc de taronja i de cava. Has de tenir sempre present que és molt important mantenir les proporcions indicades de cadascuna de les begudes, independentment de la quantitat d’aigua de València que anem a preparar. Si no ho fem així el resultat no tindrà res a veure amb l’esperat.

Que vagi bé la festa!!!