CANELONS DE BACALLÀ AMB BOLETS, ALL I JULIVERT

Ingredients

800 g de bacallà remullat sense espina i tallat a filets ben prims

300 g de bolets variats o d’una única varietat (segons temporada)

2 alls

2 branques de julivert

200 g de formatge ratllat tipus emmental

pebre negre

oli d’oliva

sal

mantega

Per a la beixamel:

5 dl de llet

80 g de mantega

40 g de farina

Sal

 

Preparació

Talleu els bolets a trossets petits i salteu-los a la paella amb oli, amb all, julivert i un pols de sal i pebre negre acabat de moldre.

Emboliqueu els bolets dins dels filets de bacallà com si fossin canelons.

Quan hagueu muntat els canelons, podeu passar-los per farina blanca i ou batut.

Col·loqueu-los en una plàtera que pugui anar al forn.

Prepareu una beixamel posant a bullir la llet en un cassó i en un altre feu-hi fondre la meitat de la mantega. Quan estigui fosa, afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Aboqueu-hi la llet calenta i remeneu-ho. Ha de coure encara un minut més. Comproveu-ne el punt de sal.

Poseu la beixamel al damunt del bacallà, escampeu-hi formatge ratllat i una mica de mantega.

Poseu-ho a gratinar al forn i, quan ja estigui ben gratinat, ja es pot servir a taula.

Us agradaran molt, us sorprendran!!!