CROQUETES DE PEBROTS DEL PIQUILLO I TONYINA

Ingredients

80 grams de farina
80 grams de mantega
1 litre de llet
Nou moscada
Sal
1 llauna de pebrot del piquillo
1 llauna de ventresca de tonyina
1 ou
Pa ratllat
Preparació

El primer que farem per aquestes croquetes serà fer una beixamel una mica espessa perquè després a l’afegir-li els pebrots es tornarà una mica més líquida perquè tenen una mica de líquid

Desfem la mantega i posteriorment daurem la farina, quan aquesta estigui daurada, afegim a poc a poc la llet calenta sense deixar de remenar.

Quan estigui llest posem una mica de nou moscada i sal.

En un got de batedora, posem 3 o 4 pebrots del piquillo i unes cullerades de la beixamel, batem fins que quedi una salsa vermella.

Aquesta salsa l’afegim a la nostra beixamel juntament amb la tonyina esmicolada.

Deixem refredar a la nevera la massa durant unes hores prèviament estesa en una safata.

Quan aquest estigui freda fem les croquetes i les arrebossem en ou i pa ratllat.

Fregim en abundant oli calent i a menjar. Que aprofiti !!!