CAPPUCCINO DE CARBASSA AMB CREMA DE GORGONZOLA

Ingredients

600 g de carbassa

900 g de brou de verdures

80 g de ceba, finament picada

150 g de crema liquida

80 g de mantega

Sal i pebre

Oli d’oliva

 

Per la crema de Gorgonzola

50 g Gorgonzola

200 g de crema muntada

 

Per decorar

Ametllades fregides picades

Oli d’oliva

 

Preparació

 

Talla la carbassa pelada a trossos petits.

Salteja la ceba en oli d’oliva, afegeix la carbassa i també la salteges.

Agrega el brou de verdures i la crema, i cuina 30 minuts.

Un cop cuit fes un puré amb el saltejat de carbassa i la mantega freda, assaona amb la sal i el pebre.

Manté el puré calent.

Munta la nata.

Fes passar el Gorgonzola per un colador fi i barreja amb la crema muntada freda, reserva a la nevera.

Presentació

Com se serveix? Posa el puré de carbassa en les tasses, posa una mica de crema de gorgonzola al centre i decora amb les ametlles picades i un rajolí d’oli d’oliva.