Ingredients
600 g de carbassa
900 g de brou de verdures
80 g de ceba, finament picada
150 g de crema liquida
80 g de mantega
Sal i pebre
Oli d’oliva
Per la crema de Gorgonzola
50 g Gorgonzola
200 g de crema muntada
Per decorar
Ametllades fregides picades
Oli d’oliva
Preparació
Talla la carbassa pelada a trossos petits.
Salteja la ceba en oli d’oliva, afegeix la carbassa i també la salteges.
Agrega el brou de verdures i la crema, i cuina 30 minuts.
Un cop cuit fes un puré amb el saltejat de carbassa i la mantega freda, assaona amb la sal i el pebre.
Manté el puré calent.
Munta la nata.
Fes passar el Gorgonzola per un colador fi i barreja amb la crema muntada freda, reserva a la nevera.
Presentació
Com se serveix? Posa el puré de carbassa en les tasses, posa una mica de crema de gorgonzola al centre i decora amb les ametlles picades i un rajolí d’oli d’oliva.