BUNYOLS DE CARABASSÓ I ALFÀBREGA

Ingredients

2 carabassons mitjans (uns 400 g)

1 tassa (150 g) de farina integral

50 g d’ametlla torrada i picada

50 g de formatge sec ratllat

½ tassa de llet

3 ous

1 tassa de cafè (uns 50 g) de pa ratllat

15-20 fulles d’alfàbrega fresca

1-2 alls

1 pessic de sal iodada

Oli d’oliva (per fregir els bunyols)

Preparació

Dins d’un recipient fondo, es barreja bé el carabassó ratllat amb la resta d’ingredients. La mescla es deixa en repòs uns 30 minuts.

Es posa una paella al foc amb l’oli. Quan l’oli estigui calent, s’hi van depositant, d’una en una, cullerades soperes de la massa procurant aixafar-les una mica i que no es toquin entre elles.

Es deixen daurar els bunyols uns minuts i es giren una vegada perquè es coguin per l’altre costat.

A mesura que es van coent, s’han de treure i col•locar dins d’un plat sobre paper de cuina perquè s’absorbeixi l’excés d’oli.

Bon profit a tothom!!!