PASTA FULLADA AMB AMB MADUIXOTS

Ingredients

1 làmina de pasta fullada

Maduixots

Sucre i aigua a parts iguals per fer un almívar.

Crema pastissera:

100 g de sucre

500 ml de llet

50 g de maizena

3 ous

1 cullerada de sucre vainillat

 

Preparació

El primer que hem de fer és la crema pastissera perquè ha de refredar.

Per fer la crema pastissera treballem els ous amb el sucre fins obtenir una barreja fina, després afegim la Maizena i finalment afegim la llet calenta que podem haver aromatitzat amb canyella o vainilla i no parem de remoure fins que arrenqui el bull. Llavors la traiem del foc i continuem remenant una estoneta més.

Reservem la crema dins la màniga pastissera fins el moment de fer·la servir.

Encenem el forn dalt i baix amb ventilador a uns 200º

Tallem la làmina de pasta fullada en tres o quatre rectangles segons la mida que volem.

Pintem amb ou i posem una capa prima de crema pastissera que ajudarà que en el moment de coure la massa central no pugi.

Coem la massa uns 10 minuts aproximadament.

Deixem refredar i tornem a posar crema pastissera a cada rectangle i els maduixots.

Finalment pintem la fruita amb l’almívar i a menjar.

Esperem que us agradi molt, segur que desapareixerà de la taula.