CROQUETES DE SOBRASADA I MEL

Ingredients

Per fer la pasta:

35 g de mantega

1/2 de ceba picada

100 g de farina

100 g de sobrassada

1/2 l de llet sencera

Pebre i sal al gust.

 

Per a l’arrebossat:

Farina

2 ous batuts

Pa ratllat

Oli de gira-sol per la fritura

 

Preparació

Per fer la massa de les croquetes, poseu a fondre la mantega en una cassola i, un cop estigui fosa, afegiu-hi la ceba picada.

Quan estigui ben rossa, afegiu-hi la sobrassada esparracada i rostiu-la una mica.

Seguidament, poseu-hi la farina i barregeu-ho tot amb una cullera de fusta.  Després, afegiu-hi la llet i una cullerada de mel i barregeu-ho fins que la pasta vagi quedant quedi espessa. A continuació, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi una mica de pebre negre mòlt. Deixeu reposar i refredar,

Un cop freda la pasta formeu les croquetes de la mida que vulgueu, passeu-les per farina, ou i pa ratllat i fregiu-les en una paella amb oli de gira-sol ben calent. Quan estiguin daurades, reserveu-les sobre paper absorbent.

I a menjar, bon profit, segur que us agradaran molt.