BUNYOLS DE CARABASSÓ I FORMATGE

Ingredients

1 carabassó

1 gotet de llet

2 culleradetes de llevat en pols

Farina

Sal

Pebre

Orenga

Formatge ratllat

Oli d’oliva

 

Preparació

Ratlleu el carabassó amb la pell. Poseu-lo en un bol i afegiu la sal, el pebre i l’orenga i barregeu bé. Afegiu la llet, la farina i el llevat. Per últim el formatge ratllat. La massa ha de quedat amb prou consistència com perquè a l’hora de posar-la a la paella no s’escampi massa, guardi una mica la forma.

Tapeu la massa amb un drap i deixeu reposar durant uns 15 minuts.

 

Poseu una paella al foc amb abundant oli d’oliva i quan estigui calent, afegiu cullerades de massa. Deixeu que es fregeixin per les dues bandes i un cop fet el bunyol, deixeu escórrer damunt de paper absorbent. Serviu els bunyols calents.