OUS FERRATS AMB XISTORRRA DEL FRANKY

Ingredients

2 ous
1 xistorra
sal
oli

Preparació

S’escalfa abundant oli en una paella (fins que fumeja) i es van fregint els ous, d’un en un (es trenquen sobre un got).

Cal anar amb compte de no cremar-se. Se’ls va tirant per sobre una mica d’oli, perquè quallin millor. Es salen i es treuen, amb una escumadora, quan el rovell estigui tova; i la clara, dura.
Mentrestant, en una altra paella es fregeix la xistorra, tallada a trossets de dos centímetres. Després, es serveix tot junt en un mateix plat.

Els podem acompanyar amb patates fregides.

Aquest plat el vaig preparar diumenge passat aprofitant una xistorra a la brasa que havia sobrat d’una barbacoa a Arbúcies amb el nostre equip de bàsquet, el cadet A del Sant Andreu de Natzaret de Badalona. 1, 2, 3, SAN…!!!!!!!

Desprès de tot el dia jugant a basquet a la muntanya amb els companys i la família tocava agafar forces amb un sopar de categoria. I el més important, el meu primer ou fregit.

Tinc fusta de xef !!!

Franky