CARPACCIO DE CEPS MARINATS AMB LLIMONA I OLI D’OLIVA VERGE

Ingredients

  • 400 gr de ceps frescos (millor els petits i molt tendres, que tinguin encara el barret tancat)
  • Suc de llimona 1/6ª part
  • Oli verge d’oliva 5/6 parts
  • Sal d’escates
  • Optatiu (vinagre balsàmic reduït a la paella

Preparació

Netegem els ceps amb un drap humit i pelem els peus. Els tallem a làmines molt fines i els posem en un plat.

Barregem el suc de llimona amb l’oli, ho batem tot amb l’enganyamarits perquè s’emulsioni.

Amb un pinzell, pintem generosament els ceps amb aquesta mescla i hi posem una mica de sal d’escates per sobre.

No hi va malament afegir-hi unes gotes de vinagre reduït per sobre.

Deixem macerar uns 10 minuts abans de menjar. Podem fer el mateix amb xampinyons de cultiu.

Que vagi de gust!!!