MATRIMONI

La setmana passada el nostre amic Jordi, prenent una cafè, ens va donar la fantàstica notícia que es casava i que estàvem convidats a la boda. Com que som gent senzilla, humil i agraïda volem dedicar aquesta recepta del blog als dos nuvis. Laura, Jordi, va per vosaltres!!! Us desitgem que sigueu molt feliços i que continuem compartint bones estones plegats. La bona amistat no entén ni de temps ni de distàncies, els amics de debò son per sempre i el que és un tresor és que passi el que passí sempre ens hem intentat ajudar per sortir-nos endavant. La vida dona moltes voltes i ens agradar voltar plegats.

Abans que ens posem a plorar, aquí us deixem aquesta recepta tan clàssica i efectiva, transformada a la catalana però sense perdre la seva essència.

El matrimoni en essència és una llesca de pa amb una anxova i un seitó en vinagre. La nostra proposta va una mica més enllà, però només una mica.

 Ingredients

Un pot d’anxoves de l’escala

Seitons en vinagre

Una barra de quart de pa

1 tomàquet de sucar

Oli i sal al gust

1 gra d’all

Preparació

Tallarem la barra de quart en llesques, nosaltres us aconsellem que les talleu esbiaixades per aconseguir que siguin mes allargades que rodones. Hem decidit utilitzar una barra de pa blanc però vosaltres mateixos, una xapata seria perfecte, o un bon pa de coca o de vidre ja serien el súmmum.

Torrem les llesques amb una torradora de tota la vida.

Un cop torrades refreguem l’all i suquem el tomàquet, acabant amb una mica de sal i un bon raig d’oli. Això es el mes complicat de la recepta, ara només cal col·locar un filet d’anxova i un de seitó en vinagre a sobre de cada torrada de pa torrat amb tomàquet.

A menjar amb un bon vermut o un vinet blanc, que vagi molt de gust.