NYOQUIS AMB SÍPIA I GAMBES

Ingredients

1 sípia grossa

8 gambes

2 grans d’all

1 ceba

250 ml de fumet de peix

500 g de nyoquis

Oli i sal

julivert al gust

 

Preparació

Primer de tot passem les gambes per la cassola amb una mica d’oli i sal, perquè hi deixin el gust i estiguin un pèl cuites, només volta i volta. A continuació les treiem i fem un sofregit amb la ceba i els alls, que nosaltres a vegades deixem sencers per poder treure’ls un cop hagin deixat el gust. Un cop fet, hi posem la sípia tallada petita, no més grossa que un nyoqui, i també la salsa de la sípia.

En una olla a part fem bullir els nyoqui un minut, fins que comencin a surar. Després els escorrem i els posem a la cassola, un cop tinguem la sípia cuita. Hi afegim el caldo de peix i ho deixem coure un moment perquè es redueixi una mica i els nyoqui agafin gust de peix. També hi posem les gambes. Quan ho tinguem al punt, sense deixar que es ressequi, ho traiem del foc i hi espolsem una mica de julivert per sobre.

Apa, a gaudir d’aquests nyoquis tan mariners, Bon profit!!!