Ingredients
250 gr. de coco ratllat
250 gr. de sucre
2 ous
Preparació
En un vol gran barregem el coco i el sucre.
Incorporem l’ou que l’haurem batut prèviament i barregem tot molt bé, després amassem perquè quedi tot ben integrat i deixem reposar sobre 1 hora perquè s’hidrati bé el coco.
Preescalfem el forn a 180º.
Fem boletes i pressionem una mica a la part de dalt per fer la forma i col·loquem en una safata per a forn amb paper d’enfornar.
Cuinem uns 10/15 minuts segons el forn, nosaltres ho fem fins que prenen un color dauradet. Un cop transcorregut el temps traiem del forn.
Deixem reposar 15 minuts, si podeu…jajajaja!!! i llestos per menjar.
Si voleu es pot posar una mica de xocolata per sobre o a la base, sinó així tal qual estan són exquisits.
Un regal perfecte, unes postres ideal, un gust per tot el que vulguis.
Que aprofiti a tots. I molts petons de coco per tothom…
Nosaltres vam aprofitar una barra de torró de coco que ens havia quedat dels nadals i que vam ratllar, vam ometre el sucre i només vam incorporar l’ou i el resultat va ser espectacular!!!