AMANIDA DE TOMÀQUET, FORMATGE DE CABRA FRESC I SARDINA DE LLAUNA

Ingredients

• 4 tomàquets per amanir (pelats i sense les llavors)
• 4 rodelles de 70 g de formatge de cabra fresc
• 8 sardines en oli
• sal
• pebre

Per a l’oli d’alfàbrega:
• 200 ml d’oli d’oliva verge extra
• 10 fulles d’alfàbrega fresca

Per a l’olivada:
• 200 g d’olives negres d’Aragó sense pinyol
• 1 gra d’all
• 1 anxova
• 200 ml d’oli d’oliva verge

Preparació

Per a l’oli d’alfàbrega: tritureu l’oli d’oliva amb les fulles d’alfàbrega i n’obtindreu un oli ben flairós.

Per a l’olivada: barregeu les olives amb l’all, l’anxova i l’oli i tritureu-ho amb la batedora.

Renteu els tomàquets i talleu-los a rodelles. Col·loqueu-los al fons del plat.

Poseu-hi les sardines i el formatge esmicolat al damunt. Amaniu el plat amb l’oli d’alfàbrega i l’olivada.

Que vagi de gust!!!