GALTES DE PORC ROSTIDES

Ingredients

8 galtes de porc
Unes branques de farigola i romaní
2 cebes tallades en juliana
Una cabessa d’alls
Llorer
1 got de moscatell
Sal
Pebre
Oli
1 got d’aigua
6 patates tallades a daus

Preparació

Primer de tot, salpebrarem les galtes i les posarem a fregir en una cassola amb oli amb foc fort.
Un cop segellada la carn, afegim les branques de farigola i romaní, la ceba, els alls i el llorer.

Quan estigui la ceba i el tomaquet una mica sofregit posem el got de moscatell i deixem evaporar l’alcohol, seguidament  afegim el got d’aigua, tapem i deixem rostir durant una hora i mitja a foc mitjà, fins que el os es comenci a desenganxar de la carn.

Nosaltres despres de la cocció de les galtes, les retirem de la cassola i triturem el suc o el passem, per un colador xinés, fem bullir cinc minuts la salseta i tornem a introduïr a la cassola les galtes.

Mentrestant, fregim les patates

Un cop finalitzada la cocció de les galtes afegir-hi les patates, remenar i…a gaudir.

Bon Profit a totes i tots, aneu preparant una bona barra de pa i una ampolla de vi, d’aquells que beus per Festa Major o Diumenge !!!