FLAM DE TARONJA

Ingredients

500g de suc de taronja
5 ous
180g sucre

Preparació

En un pot aboquem 4 cullerades de sucre i una mica d’aigua. Portem al foc. Quan es comenci a daurar el sucre, aboquem el caramel al motlle del flam, el caramel ha de quedar amb poc color.

Després batem els ous juntament amb el sucre, fins a integrar el sucre per complet.

Afegim el suc de taronja i seguim batent fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats.

Aboquem la barreja del flam sobre el caramel i tapem el motlle amb paper d’alumini. Amb el forn preescalfat a 180 º calor amunt i avall, col·loquem dos dits d’aigua a la font del forn i introduïm el motlle del flam dins. Deixem coure durant 30 minuts a 180 º, calor amunt i avall.

Transcorregut el temps retirem el motlle del forn, deixem temperar a temperatura ambient i col·loquem el flam de taronja a la nevera fins que estigui ben fred.

És aconsellable deixar reposar durant tota la nit el flam a la nevera perquè l’endemà tingui molt més sabor i estigui molt fred.

Boníssim, a gaudir de les postres.