Ingredients
4 llesques de pa de motlle sense crosta
Formatge d’untar
Enciam
Olives negres
Tomàquet
Pernil dolç
Preparació
Formem un quadrat amb les quatre llesques de pa i estirem amb un corró.
En passar el corró, les llesques de pa s’uniran.
Untem amb el formatge i repartim l’enciam tallat en juliana.
A sobre, posem rodanxes de tomàquet molt fines i olives negres picades.
Finalment, col·loquem talls de pernil dolç sobre el tomàquet.
Enrotllem el pa de motlle i emboliquem amb film.
Premsem formant un rulo i tanquem pels extrems.
Posem a la nevera unes dues hores perquè quedi tot ben assentat.
Només ens queda tallar el corró a rodanxes i retirar el film a cadascuna de les peces.
Com us podeu imaginar, els ingredients son lliures, vosaltres mateixos, a probar combinacions. Nosaltres de vegades punxem els rotllets en una broxeta de fusta i es converteixen en unes fantàstiques piruletes d’aperitiu.
Que vagi de gust!!!