Ingredients
Talls de salmó fumat
2 paquets de surimi de tres barretes
2 cullerades soperes plenes de formatge d’untar
1 cullerada sopera plena de maionesa
Tàperes
1 ou dur picat
Pebre negre mòlt
cibulet per decorar
Preparació
Començarem preparant el farcit. Piquem amb la picadora les barres de surimi, l’ou dur i les tàperes
En un recipient introduïm el formatge d’untar, la maionesa, una mica de pimeienta i els ingredients picats i ho barregem tot amb una llengua de cuina. El barreges tot bé fins a formar una pasta cremosa.
Estén els talls de salmó sobre la superfície de treball, més o menys de la mida d’una làmina de caneló. Posa una porció de la mescla preparada a cada tall i enrotlli.
Posa tots els rotllets a la safata que vagis a servir-los i átalos amb el cibulet o si prefereixes pica el cibulet i el tires per sobre els rotllets.
Com us podeu imaginar les mesures son a ull i pel farcit només us cal una mica d’imaginació, nosaltres després de tastar-ho vam pensar en col·locar un cruixent a la barreja com podrien ser nous o avellanes torrades picades.
Que aprofiti !!!