ROTLLETS DE SALMÓ FUMAT

Ingredients

Talls de salmó fumat

2 paquets de surimi de tres barretes

2 cullerades soperes plenes de formatge d’untar

1 cullerada sopera plena de maionesa

Tàperes

1 ou dur picat

Pebre negre mòlt

cibulet per decorar
Preparació

Començarem preparant el farcit. Piquem amb la picadora les barres de surimi, l’ou dur i les tàperes

En un recipient introduïm el formatge d’untar, la maionesa, una mica de pimeienta i els ingredients picats i ho barregem tot amb una llengua de cuina. El barreges tot bé fins a formar una pasta cremosa.

Estén els talls de salmó sobre la superfície de treball, més o menys de la mida d’una làmina de caneló. Posa una porció de la mescla preparada a cada tall i enrotlli.

Posa tots els rotllets a la safata que vagis a servir-los i átalos amb el cibulet o si prefereixes pica el cibulet i el tires per sobre els rotllets.

Com us podeu imaginar les mesures son a ull i pel farcit només us cal una mica d’imaginació, nosaltres després de tastar-ho vam pensar en col·locar un cruixent a la barreja com podrien ser nous o avellanes torrades picades.

Que aprofiti !!!