CONILL A LA MOSTASSA ANTIGA

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 125 ml vi blanc
  • 200 ml aigua
  • 2 cullerades mostassa a l’antiga
  • 1 dau de mantega
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre

Preparació

Netejar el conill trossejat i barrejar amb la mostassa, sal i pebre. Deixar macerant a la nevera com a mínim 2 hores (millor si ho deixeu tota la nit)

Escalfar una paella amb una mica d’oli i fregir el conill, fins que estigui daurat pels dos costats. Quan estigui ben daurat el reserveu.

Ara cal fondre la mantega a la paella i afegir la ceba tallada fina i l’all picat i ho cuineu tot fins que la ceba estigui tova.

Seguidament afegiu el conill i el vi i ho deixeu fins que s’evapori l’alcohol. Després incorporeu l’aigua i la sal i tapeu. Cal cuinar a foc mitjà / baix uns 40 minuts, fins que li carn estigui ben tendre.

Que vagi de gust!!!