Ingredients
- 1 conill
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 125 ml vi blanc
- 200 ml aigua
- 2 cullerades mostassa a l’antiga
- 1 dau de mantega
- Oli d’oliva
- Pebre negre
Preparació
Netejar el conill trossejat i barrejar amb la mostassa, sal i pebre. Deixar macerant a la nevera com a mínim 2 hores (millor si ho deixeu tota la nit)
Escalfar una paella amb una mica d’oli i fregir el conill, fins que estigui daurat pels dos costats. Quan estigui ben daurat el reserveu.
Ara cal fondre la mantega a la paella i afegir la ceba tallada fina i l’all picat i ho cuineu tot fins que la ceba estigui tova.
Seguidament afegiu el conill i el vi i ho deixeu fins que s’evapori l’alcohol. Després incorporeu l’aigua i la sal i tapeu. Cal cuinar a foc mitjà / baix uns 40 minuts, fins que li carn estigui ben tendre.
Que vagi de gust!!!