PATÉ DE FORMATGE CURAT

Ingredients

  • 250 g de formatge curat
  • 100 g de formatge crema
  • 50 g de nata (aproximadament)
  • romaní, farigola i alfàbrega (o les herbes que més t’agradin)
  • pebre
  • sal (si fos necessària)
  • 30 g d’oli d’oliva verge extra

Preparació

Escalfa un cassó amb la nata, les herbes i el formatge crema i salpebra. No ha d’arribar a bullir, només escalfar una mica perquè s’integri bé i prengui millor el sabor de les herbes.

Ratlla el formatge curat i posa-ho en el got de la batedora juntament amb la barreja de nata i formatge crema, i bat fins que estigui ben barrejat.

Segueix batent mentre afegeixes l’oli d’oliva verge extra.
Serveix igualment amb pa torrat i un fil d’oli del bó.
Si ho deixes reposar un parell d’hores, pren millor el sabor de les herbes.
Pots guardar-lo en la nevera uns tres dies (no ho deixis més, perquè porta nata, encara que no crec que et duri més d’un dia, jeje) QUE APROFITI !!