Ingredients
- 3 Patates
- alfàbrega
- cibulet
- Formatge de cabra
- formatge crema
- sal
- pebre
- Oli d’oliva
Preparació
El primer que fem és rentar bé 3 patates amb aigua i embolicar-les en paper film. Seguidament les col·loquem en un plat i les fiquem al microones durant 7 minuts a màxima potència.
Mentre s’escalfen les patates, piquem molt finament alfàbrega i el cibulet sobre una taula de fusta. Tallem també el formatge de cabra.
Barregem bé en un bol les herbes, el formatge de cabra, el formatge crema i afegim una mica de sal, pebre i oli d’oliva.
Passats els 7 minuts treurem les patates del microones i les desemboliquem del paper film amb cura de no cremar-nos.
Finalment les tallem per la meitat i les buidem una mica amb ajuda d’una cullereta i les omplim amb la barreja de formatges i d’herbes. I a gaudir!
No cal comentar que podeu fer el farcit que us vingui de gust.