SANT JORDI 2016

Sant Jordi RdA

Aquest Sant Jordi, per primer cop en la història de Receptes d’Amor, us proposem que regaleu llibres de cuina. No podia ser d’una altra manera. Un blog de cuina ha de promocionar llibres de cuina, i així ho fem.

Les nostres propostes per aquest Sant Jordi són:

Llibre_fet-a-casa

Fet a casa

Laura Conde

Ara Llibres

19,90 €.
Per demostrar que no cal adquirir tot el que consumim al supermercat, l’autora recopila en aquest llibre un seguit de receptes amb què aprendrem a fer iogurt, pa, cervesa, pasta, mató, mantega i molts altres productes a casa. Una manera divertida de gaudir de la cuina i experimentar descobrint nous sabors.
a-cuina-dels-bolets
La cuina dels bolets
Sergi de Meià
Ara Llibres
17,90 €.
Sergi de Meià, a més de cuiner, és un apassionat dels bolets, i en aquest llibre ens presenta les receptes més saboroses que podem preparar amb els bolets autòctons de Catalunya. Una edició d’Ara Llibres il·lustrada que ens anima a descobrir –o redescobrir– els millors fongs per a la cuina.
El-gran-llibre-llegums
El gran llibre dels llegums
Anna Garcia
Cossetània
22,90 €.
Aquest llibre us convida a emprendre un viatge culinari a través d’aquests ingredients. Hi trobareu les receptes de tota la vida i altres de noves, d’aquí i d’arreu del món. Perquè els llegums –que ens acompanyen des de la prehistòria– són un element beneficiós i mereixen estar presents en les nostres vides.
llibre-dels-embotits
El llibre dels embotits
Gerard Buxeda
Sidillà
15 €.
L’autor d’aquest llibre ha parlat amb elaboradors reconeguts d’embotits tradicionals, que expliquen tots els secrets de l’elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l’Empordà. També hi trobareu moltes altres receptes.
101-truites
101 truites
Toni Monné
Cossetània
18,90 €.
De patates, de carxofes, d’espàrrecs… Hi ha truites per a tots els gustos i aquest llibre n’és un bon reflex. L’obra ens ofereix més de 100 receptes per fer truites diferents, recordant-nos els secrets per aconseguir la truita perfecta. No ho oblideu, una cocció acurada i una bona paella antiadherent.