- TARTAR DE TONYINA
- ESPAGUETIS A LA CARBONARA
- ALETES DE POLLASTRE A LA CERVESA
- L’ARRÒS
- GINTONIC
- ALLIOLI DE CODONY
- LA CEBA
- PA DE PESSIC DE IOGURT
- BROU DE LA MAMA
- SOPA
- PIRULETES DE FORMATGE
- RAïMS AMB FORMATGE
- PASTÍS DE FORMATGE DE LA TATA JUANI
- SALMÓ AMB FRUITS SECS
- ARRÒS AL FORN DE LA IAIA GUMER
- PASTÍS DE PANSES I NOUS
- PEBROTS FARCITS DE TRUITA DE PATATA
- COSMOPOLITAN
- SALVITXADA (La salsa dels calçots)
- CREMA CATALANA
- SALSITXES AMB ABRIC O SALSITXES PUNT “G”
- MOJITO
- LLENTIES ESTOFADES
- MARGARITA
- TRUITA DE PATATES
- AMANIDA DE TONYINA, RUCA I RAÏM
- SAN FRANCISCO
- CAÇADORA
- TRONC DE CARN DE LA TERE
- SEX ON THE BEACH
- CUA DE BOU
- BEIXAMEL
- MASSA FINA I CRUIXENT PER A COQUES SALADES I PIZZES
- CANAPÉS DE FORMATGE DE CABRA
- AMANIDA DE TOMÀQUET, ESPÀRRECS I ANXOVES
- PALETS DE FORMATGE
- BROWNIE
- QUICHE LORRAINE DE L’ANNA
- TARATOR
- CROQUETES DEL BROU DE LA MAMA
- RÖSTI BERNÈS
- ESQUEIXADA DE BACALLÀ
- ESCALIVADA
- BELLINI
- CASSOLETES DE BOTIFARRÓ DE CEBA I POMA
- GUACAMOLE
- AMANIDA CAMPERA
- PA DE PESSIC A CULLERADES
- PASTÍS DE PATATA
- ÀNEC AMB PANSES I CASTANYES
- OUS REMENATS AMB ESPÀRRECS DE MARGE
- PASTÍS FRED DE SALMÓ I LLAGOSTINS
- OUS FARCITS ARREBOSSATS
- BOLETES DE FORMATGE
- BRANDADA DE BACALLÀ
- MANDONGUILLES AMB SÍPIA
- TRINXAT DE CERDANYA
- CAIPIRIÑA
- PATÉ DE MUSCLOS EN ESCABETX
- SANGRIA
- GAZPACHO ANDALUZ
- HUMMUS
- FRITADA D’ARAGÓ A L’ESTIL D’OSCA
- SALSA DE MOSTASSA
- PERNIL BATUT
- CLOÏSSES A LA MARINERA
- MANDONGUILLES DIFERENTS
- XIPS-TORRES
- COSTELLAM DE PORC AMB SALSA BARBACOA
- AMANIDA D’ARRÒS AMB ESCALIVADA
- VITELLO TONNATO
- PASTÍS DE TONYINA DE LA FINA
- SOPA FREDA DE MELÓ I IOGURT GREC
- BACALLÀ AMB PÈSOLS OFEGATS
- SAMFAINA DE VERDURES AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT
- ALETES DE POLLASTRE AMB PEBROT
- CREMA DE XAMPINYONS
- BABA GANOUSH, MUTABAL O CREMA D’ALBERGÍNIES
- TZATZIKI – SALSA DE IOGURT I COGOMBRE –
- AMANIDA DE PATATA I POMA VERDA AMB SALSA DE IOGURT I MOSTASSA
- AMANIDA DE PATATA I SALMÓ AMB VINAGRETA D’ALFÀBREGA
- AMANIDA ALEMANYA
- POLLASTRE AMB ESCAMARLANS I GAMBES
- HERBES AROMÀTIQUES I CULINÀRIES
- GOTET AMB PURE DE PESOLS I GAMBA A L’ALL CREMAT
- PATATES EMMASCARADES DEL BERGUEDÀ
- PATATES ENMASCARADES BALEARS
- CONILL AMB XOCOLATA NEGRA
- PORRES o XURROS
- AIGUA DE VALÈNCIA
- CANELONS DE BACALLÀ AMB BOLETS, ALL I JULIVERT
- PASTA AL PESTO AMB ANXOVES I TOMÀQUETS
- CROQUETES DE FORMATGE ROQUEFORT
- CROQUETES DE PEBROTS DEL PIQUILLO I TONYINA
- RISOTTO DE CEPS, LLAGOSTINS I PERNIL IBÈRIC
- BACALLÀ AMB CARABASSÓ
- CAPPUCCINO DE CARBASSA AMB CREMA DE GORGONZOLA
- BUNYOLS DE CARABASSÓ I ALFÀBREGA
- SOPA DE CALÇOTS AMB ROMESCO
- PASTA FULLADA AMB AMB MADUIXOTS
- CROQUETES DE SOBRASADA I MEL
- CISTELLETES DE XISTORRA I OU DE GUATLLA
- BACALLÀ DELS SEGADORS
- ROSQUILLES CASOLANES
- FAVETES SALTADES AMB BOLETS I BOTIFARRA NEGRA
- BUNYOLS DE CARABASSÓ I FORMATGE
- XAMPINYONS FARCITS DE FORMATGE I PERNIL
- FLAMETS DE BOLETS
- CAP I POTA
- BOLETES DE PATATA FARCIDES AMB BOTIFARRA NEGRE
- COCA DE VIDRE
- OUS FERRATS AMB XISTORRRA DEL FRANKY
- HOLANDESA
- CARPACCIO DE CEPS MARINATS AMB LLIMONA I OLI D’OLIVA VERGE
- CROQUETES DE BOLETS I FOIE
- MUSCLOS A LA MARINERA
- Posem-li pebrots al càncer 2016
- MATRIMONI
- SALMÓ MARINAT
- NYOQUIS AMB TOMÀQUET I MOZZARELLA
- Food Truck Festival & Vintage Market
- MOUSSE DE MATÓ AMB MEL I NOUS
- I Visita al 2n Food Truck Festival & Vintage Market de Tarragona
- POLLASTRE AL FORN AMB MEL
- PASTA A L’ARRABIATA
- ESPAGUETIS A LA AMATRICIANA
- PATATES AL FORN HASSELBACK
- NYOQUIS AMB SÍPIA I GAMBES
- ESCUDELLA BARREJADA
- BUNYOLS DE PLÀTAN
- CATALUNYA, DECLARADA REGIÓ EUROPEA DE LA GASTRONOMIA 2016
- RISOTTO D’ESPÀRRECS VERDS I XAMPINYONS
- PETONETS DE COCO
- BRAÓ DE PORC AL FORN
- MONGETES VERDES AMB TOMÀQUET I PERNIL
- FOCACCIA D’OLIVES I ROMANÍ
- CHIMICHURRI
- SORELL FRESC EN ESCABETX
- TRUFES DE XOCOLATA NEGRA
- TRUFES DE XOCOLATA BLANCA
- AMANIDA DE TOMÀQUET, FORMATGE DE CABRA FRESC I SARDINA DE LLAUNA
- PASTÍS DE SANT JORDI
- ARRÒS AMB CAPETES
- RILLETTE DE SALMÓ
- FRICANDÓ
- CREMA DE PÈSOLS
- GALTES DE PORC ROSTIDES
- FLAM DE TARONJA
- CREMA DE CARBASSÓ AMB “QUICOS” TRINXATS
- AMANIDA NIÇA
- FIDEUS ROSSEJATS AMB GAMBES I CLOÏSSES
- CANELONS DE PRIMAVERA
- ALL I PEBRE DE CONILL
- PITS DE POLLASTRE AMB BEIXAMEL
- FARCELLETS DE COL AMB BOTIFARRA NEGRA I PEUS DE PORC
- PASTÍS DE CARN AMB PANSES Y SALSA DE PEBROT AMB FORMATGE BLAU
- LASANYA FREDA DE TONYINA
- ROTLLETS DE PA DE MOTLLE
- BRIE AL FORN AMB ALLS I VI BLANC
- FILETS DE VEDELLA AL PEBRE NEGRE
- OLI PICANT
- CASSOLETES DE CARABASSÓ I PATATA
- SÍPIA AMB PÈSOLS OFEGATS
- ROTLLETS DE SALMÓ FUMAT
- Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!
- LLAGRIMETES DE POLLASTRE
- CONILL A LA MOSTASSA ANTIGA
- ESQUEIXADA DE GAMBES I BACALLÀ AMB TOMÀQUET FRESC I ALLADA SUAU
- AMANIDA TÈBIA DE CIGRONS I CALAMARS
- PATÉ DE FORMATGE CURAT
- MANDONGUILLES AMB SALSA D’AMETLLES
- BOLETES DE FORMATGE I NOUS AL PERNIL
- ESTOFAT “XIBECA” AMB CASTANYES
- PASTÍS DE CARN EXPRÉS
- PATATES FARCIDES AL MICROONES