ACTIVITATS PERMANENTS

Receptes d’amor es va fent gran, augmenten les receptes, els amics i amigues, les seguidores i seguidors. Dia a dia fem créixer entre tots plegats aquesta gran família i la veritat es que és un goig molt gran per nosaltres.

Els que ens coneixeu personalment sovint ens demaneu que interaccionem més amb tots vosaltres, i això és el que ens hem proposat en aquesta nova etapa. Volem començar a preparar activitats diverses des de “Receptes d’Amor” i per tot plegat necessitem algunes de les vostres dades i els vostres interessos.

logo-formulario  FORMULARI D’ACTIVITATS PERMANENTS

No patiu per les dades, estan ben guardades al rebost de la nostre cuina, no obstant heu de saber que quan ens hi posem som molt professionals i el nostre amic Àlex ens ha preparat aquest text tan “guapu”:

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informo que, mitjançant aquest formulari, les teves dades personals només seran utilitzes per comunicar-vos amb vosaltres amb temes relacionats amb aquest formulari. Així mateix, us informem de la possibilitat que exerciu els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, enviant escrit a : receptesdamor@gmail.com

QUE LA CUINA ENS ACOMPANYI…