ELS MINICHEFS

elsminichefsok

Us presentem als MINICHEFS, els nens que més ens estimem i pels qui fem la majoria de les nostres receptes, el FRANKY, la CARLA i l’ERIC.

Amb nosaltres viu el Franky, el fill de la Maricarmen. És el nostre crack en tot, sobretot en els estudis i en el basquet,  però darrerament s’ha llenBURGUERMINICHEFSçat en una nova aventura amb nosaltres. La Cuina!!!!! És un fan de la sopa i dels ous durs però l’hauríeu de veure fent pizza o hamburgueses divertides. De fet és l’inventor de la BURGUER FRANKIBURGUER. Una super hamburguesa amb formatge, bacó cruixent i ratlladura de nous de macadàmia.

PIZZAMINICHEFSLa Carla i l’Eric son els supernebots del Jaume. Fa molt de temps que saben que el tiet cuina molt bé i aprofiten qualsevol ocasió per quedar-se a dormir a casa seva i provar noves receptes. A ells tambè els hi agrada cuinar i quan s’ajunten amb el Franky no nomès s’ho passen super bé, sinò que cuinen plats super bons. La darrera festa va ser la de les pizzes, però ens esperen de noves a tots plegats.

Estigueu molt atents a les seves receptes… us sorprendran.